Nature Line STL / Free Willy

Interview met de eigenaar

Hoe heeft u L-Door en haar productgamma leren kennen?
Sinds 2012 wonen we in Ukkel in een typische woning uit de jaren ‘60. De gevel en de oude kantelpoort waren beiden zeer typerend voor die tijd. En dus wilden we ze graag een nieuwe look geven.

Kan u kort het concept van de woning beschrijven?
Het is een huis uit de jaren ’60, gelegen op een relatief groot terrein. We zijn eerst begonnen met heel het interieur te vernieuwen en dit om te toveren naar een moderne uitstraling. Dit heeft ongeveer een tiental maanden geduurd. In een tweede fase kwam dan de buitenzijde en de tuin aan de beurt.

Alle deadlines, tijdens de uitvoering van het project, werden perfect gerespecteerd en iemand van de planning volgde onze vragen zeer goed op.

Eigenaar

Had u voor het project bepaalde voorwaarden gesteld waaraan de poort moest voldoen?
Mede door de omgeving wilden we een poort die vanzelf een natuurlijke uitstraling had, liefst met een strak gelijnd design.

Wat gaf uiteindelijk de doorslag om voor L-Door te kiezen?
We wonen sinds 2012 in België, maar konden pas een jaar later onze intrek in deze woning nemen, toen alle grote werken waren afgerond. Na onze verhuis moesten we op zoek naar een producent die de gevel kon bekleden én onze garagepoort kon installeren. We zochten eerst in de omgeving van Brussel. Met het uitpluizen van bouwmagazines en een bezoek aan Batibouw, probeerden we de meest geschikte partner voor dit project te vinden.

Door een bezoek net voor sluiting van Batibouw viel ons oog op de stand van L-Door. Zonder verdere vragen besloten we om een productcatalogus mee naar huis te nemen om deze eens rustig te bekijken.

We namen contact via e-mail met L-Door en werden doorverwezen naar een commerciële adviseur. Het feit dat L-Door zowel de gevelbekleding als de garagepoort kon verzorgen, gaf de doorslag. We zijn geen concurrenten van L-Door meer gaan bekijken, want kwaliteit was voor ons belangrijker dan de prijs. Alle deadlines, tijdens de uitvoering van het project, werden perfect gerespecteerd en iemand van de planning volgde onze vragen zeer goed op.

Hoe verliep de samenwerking met L-Door in de verschillende fases van het project?
De verkoper begreep vrij snel wat onze verwachtingen waren, het contact verliep zeer vlot en het opstellen van de uitvoeringsplannen verliep dan ook zonder veel moeilijkheden.

Van opmeting tot plaatsing verliep alles zeer nauwkeurig en werd alles op tijd afgewerkt. Ik kan ook maar één woord bedenken voor alle mensen van L-Door die betrokken waren bij het project en dat is vriendelijkheid! De gang van zaken gaf ons het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt.