Geïntegreerde garagepoorten

Blend in. Stand out.

Maatwerk

Bij CRE-8-IVE by L-DOOR wordt uw garagepoort in combinatie met gevelbekleding steeds op maat gemaakt. Dankzij de nauwe samenwerking met je architect wordt je concept gedetailleerd uitgetekend om een optimaal resultaat te bereiken.

Belgisch product

Je architectonische garagepoort wordt getekend, ontworpen en geproduceerd in onze hoofdzetel in Liedekerke. Kortom wij zorgen voor jouw project van A tot Z. Met meer dan 20 jaar ervaring is uw project, waarbij de garagepoort verdwijnt in de gevelbekleding, in veilige handen.

Vele mogelijkheden

Het concept staat vast. We zorgen ervoor dat je garagepoort verdwijnt in de gevelbekleding. Met welke materiaal we jouw project uitvoeren, kies je uiteraard zelf. We werken enkel met gerenommeerde merken of je nu kiest voor composiet, aluminium of hout.

Je garagepoort verdient Belgisch maatwerk

Integratie van de sectionale poort in de gevelbekleding

De projecten van CRE-8-IVE by L-DOOR kenmerken zich door de integratie van de sectionale garagepoort in het gevelvlak. Voor deze (geventileerde) gevelbekleding wordt uitsluitend samengewerkt met gerenommeerde producenten van kwalitatieve gevelbekledingsmaterialen.

Nauwe samenwerking tussen bouwheer, architect en L-Door

De laatste innovaties binnen het gamma van de Nature Line en Puma Line werden ondergebracht in de business unit CRE-8-IVE by L-DOOR. Dit is de denktank van L-DOOR waar steeds op zoek wordt gegaan naar nieuwe toepassingen en materialen.

Contact

Concept Store

Affligemsestraat 410, 1770 Liedekerke

Enkel geopend op afspraak.

Gebruik het formulier hiernaast om de Concept Store te bezoeken.